Fest-i Hijab is ook Fashion & lifestyle

Het is eigenlijk gewoon datgene wat jou definieert. Je kunt je door middel van je lifestyle onderscheiden van een ander. Waarin ben jij anders dan al die anderen? De een houd van wijde jurken terwijl de ander liever kiest voor een jeans en een lange blouse. En daarmee vormen we samen met andere individuen een mooie en kleurrijke samenleving.


Hoe leuk is het om deze mooie en kleurrijke samenleving samen te brengen op een lifestyle fashion shopping event! Samen gaan we invloed uitoefenen op de nieuwste trends en laatste mode. Want wie bepaalt nu eigenlijk wat de trends zijn? Exactly! Jij als moderne vrouw in de hedendaagse samenleving. Dus laten we het plezier van nieuwe trends ontdekken en ontwikkelen dan vooral ook lekker samen doen.

Ondernemers van verschillende roots met dezelfde ambities en uitdagingen inspireren elkaar en delen de liefde voor fashion, beauty en lifestyle. Zowel op het gebied van er op je best uitzien inspiratie opdoen voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We organiseren dit in een typische Rotterdamse turkse cultuur.

Op 28&29 december 2019 zorgen wij ervoor dat zowel jij, je man, kinderen en je vriendinnen het naar hun zin hebben. Shoppen, beleven, eten en genieten!
Welkom op Fest-i Hijab!